Спирателна арматура

Спирателна арматура за приложение в системи работещи с високо налягане и температура. Изработена от висококачествени материали правещи ги пригодни за употреба във всички индустриални сектори. Спирателни вентили от чугун, въглеродна и неръждаема стомана, филтри и възвратни клапи . Всички продукти са произведени от Европейски производители съгласно европейските норми и стандарти.

Индустриални вентили със задвижки

Пневматично и електрозадвижвани вентили с общо индустриално приложение. Изработени от висококачествени материали правещи ги пригодни за употреба във всички индустриални сектори. Спирателни вентили от чугун, въглеродна и неръждаема стомана. Всички продукти са произведени от Европейски производители съгласно европейските норми и стандарти.


Специализирана арматура

Спирателна и регулираща арматура предназначена за парни и газови системи. Изработени от висококачествени материали правещи ги пригодни за употреба във всички индустриални сектори. Всички продукти са произведени от Европейски производители съгласно европейските норми и стандарти.

Месингова арматура

Месингова арматура с общо приложение, подходяща за различни системи. Всички продукти са произведени от Европейски производители съгласно европейските норми и стандарти.


Измервателни уреди

Уреди за измерване и визуализация на налягане и температури.