“ТЕКИС” предлага широка гама от спирателна арматура: сферични кранове с присъединяване на заварка, сферични кранове с присъединяване на резба, сферични кранове с фланцево присъединяване. Всички сферични кранове са изработена от неръждаема стомана SS316 или от месинг. Сферичните кранове са предназначени за работа както в общи така и специализирани индустриални системи. Всички сферични кранове могат да бъдат оборудвани със електрически или пневматични задвижки. Бътерфлай кранове за монтаж между фланци или краен монтаж на тръбопроводи. Бътерфлай крановете са с размери от DN40 до DN1200, разделени в различни категории в зависимост от материала на уплътнението и материалите на диска и тялото на бътерфлай крана. Филтри и възвратни клапи за общо индустриално и специализирано приложение . Филтрите и възвратните клапи в зависимост от предназначението си се предлагат от различни видове материали.


Спирателна арматура

Спирателна арматура за приложение в системи работещи с високо налягане и температура. Изработена от висококачествени материали правещи ги пригодни за употреба във всички индустриални сектори. Спирателни вентили от чугун, въглеродна и неръждаема стомана, филтри и възвратни клапи . Всички продукти са произведени от Европейски производители съгласно европейските норми и стандарти.

Индустриални вентили със задвижки

Пневматично и електрозадвижвани вентили с общо индустриално приложение. Изработени от висококачествени материали правещи ги пригодни за употреба във всички индустриални сектори. Спирателни вентили от чугун, въглеродна и неръждаема стомана. Всички продукти са произведени от Европейски производители съгласно европейските норми и стандарти.


Специализирана арматура

Спирателна и регулираща арматура предназначена за парни и газови системи. Изработени от висококачествени материали правещи ги пригодни за употреба във всички индустриални сектори. Всички продукти са произведени от Европейски производители съгласно европейските норми и стандарти.

Месингова арматура

Месингова арматура с общо приложение, подходяща за различни системи. Всички продукти са произведени от Европейски производители съгласно европейските норми и стандарти.


Измервателни уреди

Уреди за измерване и визуализация на налягане и температури.