“ТЕКИС” предлага широка гама от спирателна арматура: сферични кранове с присъединяване на заварка, сферични кранове с присъединяване на резба, сферични кранове с фланцево присъединяване. Всички сферични кранове са изработена от неръждаема стомана SS316 или от месинг. Сферичните кранове са предназначени за работа както в общи така и специализирани индустриални системи. Всички сферични кранове могат да бъдат оборудвани със електрически или пневматични задвижки. Бътерфлай кранове за монтаж между флани или краен монтаж на тръбопроводи. Бътерфлай крановете са с размери от DN40 до DN1200, разделени в различни категории в зависимост от материала на уплътнението и материалите на диска и тялото на бътерфлай крана. Филтри и възвратни клапи за общо индустриално приложение и отоплителни инсталации. Филтрите и възвратните клапи в зависимост от предназначението си се предлагат от различни видове материали.


Тръбна арматура

Тръбна арматра с общо индустриално приложение. Изработена от висококачествени материали правещи ги пригодни за употреба във всички индустрилани сектори. Спирателни и регулиращи вентили от чугун, въглеродна и неръждаема стомана. Филтри и възвратни клапи за общо индустрилано приложение. Всички продукти са пройзведени от Европейски пройзводители съгласно европейските норми и стандарти.

Свали каталога в PDF формат

Индустриални вентили със задвижки

Пневматично и електрозадвижвани вентили с общо индустриално приложение. Изработени от висококачествени материали правещи ги пригодни за употреба във всички индустрилани сектори. Спирателни и регулиращи вентили от чугун, въглеродна и неръждаема стомана. Всички продукти са пройзведени от Европейски пройзводители съгласно европейските норми и стандарти.

Свали каталога в PDF формат


Специализирана арматура

Спирателна и регулираща арамтура предназначена за парни и газови системи. Изработени от висококачествени материали правещи ги пригодни за употреба във всички индустрилани сектори. Всички продукти са пройзведени от Европейски пройзводители съгласно европейските норми и стандарти.

Свали каталога в PDF формат

Месингова арамтура

Месингова арамтура с общо приложение, подходяща за отоплителни и ВиК системи. Всички продукти са пройзведени от Европейски пройзводители съгласно европейските норми и стандарти.

Свали каталога в PDF формат


Отопление

Двупътни, трипътни и четирипътни спирателни и регулиращи вентили, колектори за подови отопление и за всичко необходимо за управлението на отоплителни инсталации. Всички продукти са пройзведени от Европейски пройзводители съгласно европейските норми и стандарти.

Свали каталога в PDF формат

Измервателнни уреди

Уреди за измерване и визуализация на налягане и температури.

Свали каталога в PDF формат